Yhdistyksen kokoukset ja materiaalit

Pidä Lappi Siistinä ry:llä on kaksi sääntömääräistä kokousta vuodessa. Kevätkokous pidetään maalis-huhtikuussa ja syyskokous loka-marraskuussa. Kevätkokouksen asialistalla ovat edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus. Syyskokouksen asialistalla ovat seuraavan vuoden toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio, jäsenmaksujen suuruudet ja hallituksen jäsenten sekä puheenjohtajan valinta.

Yhdistyksen kokoukset 2022

Yhdistyksen ylimääräinen kokous pidettiin 10.6.2022. Kokouksen asialistalla oli uuden puheenjohtajan valinta eronneen tilalle sekä uuden tulo- ja menoarvion hyväksyminen. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Jarmo Ketola.

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin 4.4.2022 ja siinä käsiteltiin 2021 syyskokouksen sekä 2022 kevätkokouksen asialistat. Käsiteltäviä asioita oli paljon, mikä vaikutti kokouksen kestoon, mutta sääntömääräiset asiat saatiin käsiteltyä. Hallitus päätti jäsenmaksujen korotuksista yksimielisesti. Vuoden 2022 henkilöjäsenmaksuksi päätettiin 25 euroa ja alennusryhmille 15 euroa. Hallitus sai myös kaksi uutta jäsentä: Jarmo Ketolan ja Anu Nipalan.

Ohesta löydät uusimman toimintakertomuksen ja toimintasuunnitelman. Vanhemmat materiaalit löydät materiaalipankista.

Pidä Lappi Siistinä ry:n toimintasuunnitelma 2022

Pidä Lappi Siistinä ry:n toimintakertomus 2021

Materiaalipankki

Hyväksymällä evästeet varmistat mm. lomakkeiden toiminnan oikein.
Tarkemman kuvauksen evästeiden käytöstä löydät tietosuojaselosteesta.